..Εννιά με δύο..

..::Don't you love her madly?::..
Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2006
Ένα τηλεφώνημα αρσενικό.
Πιάνει τον καπνό να στρίψει ένα τσιγάρο.Έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια , τουλάχιστον πέντε , πως θα καπνίζει ελεγχόμενα.Απόψε όμως είναι μόνος του στην "άθλια τρύπα" , όπως αποκαλεί το χώρο του. Η κοπέλα λείπει σε ταξίδι.Του είπε να πάει κι αυτός μαζί της , όμως δεν ήθελε. Είναι Οκτώβρης κι οι Οκτώβρηδες τον ρίχνουν. "Είμαι ελαφρύς " , ψιθυρίζει χαμογελώντας σπασμωδικά.Στρίβει και δεύτερο τσιγάρο.Αποφάσισε να το ρίξει έξω σήμερα.Σηκώνεται να πάρει από το ψυγείο μια μπύρα χωρίς αλκοόλ.Έλεγχος κι εκεί. Στην πόρτα του ψυγείου του τον κοιτάνε μέσα από τα χρόνια παλιές γκόμενες.Δε θέλει να θυμάται , αλλά δεν έχει πετάξει και καμιά φωτογραφία.
Απόψε όμως είναι αλλιώς.Το νιώθει. Αδειάζει τη μπύρα στο νιπτήρα.Βάζει 2 ποτήρια στο γραφείο του.Το ένα μπροστά του , το άλλο απέναντι.
"Καλησπέρα , φιλαράκο . Καιρό έχω να σε σκεφτώ τελικά . Κι εσύ όμως χάθηκες . Στις στιγμές που περίμενα οτι θα εμφανιζόσουνα δεν ήρθες ποτέ. Και τότε που δεν ήμουν προετοιμασμένος χτύπησε το τηλέφωνο αργα τη νύχτα κι άκουσα τη φωνή σου , χαδιάρικη και σοβαρή ταυτόχρονα. Πήρα βαθιά ανάσα γιατί για μια στιγμή δεν καταλάβαινα ποιός ήταν. Μετα με χτύπησε στα μούτρα η συνειδητοποίηση. Ήμουνα ψύχραιμος όμως δεν μπορείς να πεις. Μιλήσαμε πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια. Χωρίς εξάρσεις και κλάμματα. Αυτό που δεν ξέρεις είναι οτι όταν κλείσαμε εσύ ήσουνα μεθυσμένη κι εγώ πικραμένος. Άνοιξα το ρημάδι το συρτάρι και διάβασα ξανά τα γράμματά σου. Δεν βούρκωσα. Πήρα όμως την κιθάρα μετά από τόσα χρόνια κι αυτό. Δεν παίζω πια καθόλου τώρα. Δε μου το ζητάει κανείς τώρα που δε ζούμε μαζί. Πάμε μαζί σου είπα σιωπηλά , εσύ πρώτη φωνή , εγώ δεύτερη όπως τότε. Τις νταλίκες , τα δαχτυλίδια , το πιές , το γέλα ψυχή μου. Όλα αυτά που σ' αρέσαν και τα λεγες καλά.Μετά κοιμήθηκα. Καλά ήταν που τα 'παμε. Θα σε σκέφτομαι σου είπα κι η φωνή σου ράγισε. Και να ' μαι πάλι εδώ ζωντανός.'Εχω να σε θυμηθώ από τότε. Κι ούτε θα σε ξαναθυμηθώ αφού τελειώσω το ποτό."
Κι έτσι έγινε.
posted by sorry_girl @ 10:49 π.μ.  
3 Comments:
Δημοσίευση σχολίου
<< Home
 

© 2006 ..Εννιά με δύο.. | Blogger Templates by Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without permission.
Learn how to Make Money Online at GeckoandFly
First Aid and Health Information at Medical Health

 
 
eXTReMe Tracker

Web This Blog
About Me


Name: Sorry girl
Home: Athens, Greece
About Me: "Δεν την πιστεύω απ'το Άργος τη γενιά σας , Λίβυες μοιάζετε δεν μοιάζετε ντόπιες , ο Νείλος μόνο θα έβγαζε παρόμοιες . Ή μοιάζετε με Κύπρισσες που χάραξε καλός τεχνίτης . Ή με Ινδές , στα σύνορα της Αραπιάς , όπως ακούω - που σελώνουν για αλόγατα καμήλες . Κι αν είχατε τόξα θα σας παρομοίαζα με τις αβάτευτες και αντροφόνες Αμαζόνες." Αισχύλου "Ικέτιδες"
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Ιστορίες της πόλης. Που είναι όμορφη μόνο τα βράδια.