..Εννιά με δύο..

..::Don't you love her madly?::..
Δευτέρα, Μαΐου 22, 2006
Δευτέρα κάτι έχω..
Αυτές τις Δευτέρες δεν τις αντέχω . Θα μου πείς αντέχεις τις Κυριακές; Όχι ούτε κι αυτές.Ειδικά όμως οι Δευτέρες έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σε όλους. Μέσα στο μετρό οι άνθρωποι μισοκοιμούνται ή αισθάνονται τελείως αμήχανα και κλεφτοκοιτάζουν τους υπόλοιπους μέσα από το τζάμι.Κι άμα τους πιάσουν , τραβάνε το βλέμμα απότομα και κοιτάνε τάχα αλλού.
Αυτό το παρασκευοσάββατο ξενύχτησα τραγικά.Την Παρασκευή κοιμήθηκα 7 το πρωί και το Σάββατο 6.Μου θύμησε λίγο τα χρόνια της σχολής στην Πάτρα η κατάσταση.Μόνο που τώρα σερνόμουνα από την κούραση όλο το επόμενο πρωί όχι όπως τότε!Την Παρασκευή αργά το βράδυ έκανα βόλτες σε μια γειτονιά στου Ζωγράφου και κάποια στιγμή έκατσα στην είσοδο μιας πολυκατοικίας να κάνω ένα τσιγάρο (όχι δεν το 'κοψα ακόμα γαμώτο!) .Βγαίνει λοιπόν ένας νέος ( σαν τη θεία μου μιλάω όσο γερνάω!) , γύρω στις 2 και αφού με κοιτάει περίεργα (τί κάνει αυτή εδώ;;!), παίρνει το δρόμο του για βραδυνή έξοδο.Στις 2 το βράδυ!Αχ τα νιάτα!
Το Σάββατο αναγκαστικά είδα ευρωβιζιόν κι αυτό γιατί όπου και να πήγαινες είχε οθόνες με αναμετάδοση.Τώρα τι δουλειά είχαν οι οθόνες μέσα στο μπαρ , ο ιδιοκτήτης κι η ψυχή του.Χάρηκα που κέρδισε μια έστω και ελάχιστα ροκιά (μα τι λέω;!)
Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω να πηγαίνω για μπάνιο καθε απόγευμα Σαββάτου και Κυριακής.Για την ακρίβεια θα λιώνω με τις ώρες στην παραλία που θα έχει το λιγότερο κόσμο από όλες τις ανατολικής Αττικής.Όποιος θέλει ας έρχεται να λιώνουμε στη σκιά παρέα(στον ήλιο δεν κάθομαι γιατί βγάζω φακίδες!).Μαζί θα έχω ένα κασετοφωνάκι και κανα βιβλίο . Όχι το sudoku δε μ' αρέσει κι ούτε εκτιμώ τις ρακέτες ( των άλλων γιατί άμα παίζω εγώ μ' αρέσει) .Γενικά θέλω ησυχία στην παραλία.Τώρα που το σκέφτομαι αυτά που έχω περιγράψει είναι στη σφαίρα του φανταστικού!
Στη δουλειά με βάλανε σε άλλο αντικείμενο το οποίο περικλείει σοβαρό κίνδυνο για τη σωματική μου ακεραιότητα.Έλεγχοι δαπανών επιχειρήσεων. Ή που θα με λαδώνουν ή που θα με βαράνε.Οι αριστερές μου καταβολές εναντιώνονται στο πρώτο και είναι συνηθισμένες στο δεύτερο!Χμμμ...
Το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύεται μια φίλη.Μην πει κανείς και στα δικά μου θα με συγχίσει!Καμιά καλή ιδέα για δώρο ωστόσο είναι ευπρόσδεκτη!
Γκρίνια σήμερα!
Λουφάρω από τη δουλειά και την κάνω νωρίς .Πάω Ν.Μάκρη για μπάνιο.Το λέω για να με ζηλέψετε , να γρουσουζευτεί η απόπειρα και να με δαγκώσει καρχαρίας (όλα αυτά σε μια παραλία που το πιο επικίνδυνο που έχει παρουσιαστεί είναι φύκια!αλλά την ξέρω τη μοίρα και την τύχη μου!σήμερα που θα πάω θα βγεί μια όρκα ναα με το συμπάθειο!)
Άντε καλό υπόλοιπο εβδομάδας!
(πλατς!-βουτιά!)
posted by sorry_girl @ 12:56 μ.μ.  
5 Comments:
  • At 2:58 μ.μ., Blogger xwma_kai_nero said…

    χαχαχα
    Ευτυχώς το ταβερνίο το Σάββατο δεν είχε τηλεόραση...

     
  • At 7:40 μ.μ., Blogger enteka said…

    σε ζηλεύω απίστευτα για τη βουτιά. μακάρι οι (κατά τα άλλα απεχθείς) Δευτέρες να είναι πάντα έτσι
    :)

     
  • At 8:42 π.μ., Blogger ptwsh said…

    Καλή εβδομάδα.

    Υ.Γ. Μήπως όλες οι μέρες είναι τσαγκαροδευτέρες τελικά;

     
  • At 9:33 π.μ., Blogger sorry_girl said…

    @xwma_kai_nero:
    νομίζω οτι έκανες την καλύτερη επιλογή!
    @enteka:
    μακάρι ,από το στόμα σου και στου Αλλάχ τ΄αυτί!
    @balouxanas:
    είχα έρθει πριν πολλά χρόνια στο νησί σου και το είχα ερωτευτεί!
    @ptwsh:
    καλή εβδομάδα και σ' εσένα!
    μπα που τέτοια τύχη!

     
  • At 12:03 π.μ., Blogger SarantosM said…

    "...Για αυτό
    ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
    σε θάλασσες και ακτές
    για να μπορούμε να χαιρόμαστε
    την καθαρή θάλασσα
    κι αυτό το καλοκαίρι"

    ...αυτή η διαφήμιση είναι διαχρονική αξία

     
Δημοσίευση σχολίου
<< Home
 

© 2006 ..Εννιά με δύο.. | Blogger Templates by Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without permission.
Learn how to Make Money Online at GeckoandFly
First Aid and Health Information at Medical Health

 
 
eXTReMe Tracker

Web This Blog
About Me


Name: Sorry girl
Home: Athens, Greece
About Me: "Δεν την πιστεύω απ'το Άργος τη γενιά σας , Λίβυες μοιάζετε δεν μοιάζετε ντόπιες , ο Νείλος μόνο θα έβγαζε παρόμοιες . Ή μοιάζετε με Κύπρισσες που χάραξε καλός τεχνίτης . Ή με Ινδές , στα σύνορα της Αραπιάς , όπως ακούω - που σελώνουν για αλόγατα καμήλες . Κι αν είχατε τόξα θα σας παρομοίαζα με τις αβάτευτες και αντροφόνες Αμαζόνες." Αισχύλου "Ικέτιδες"
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Ιστορίες της πόλης. Που είναι όμορφη μόνο τα βράδια.