..Εννιά με δύο..

..::Don't you love her madly?::..
Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2006
Όλα αυτά ακούστηκαν από τον υποθηκευμένο πύργο..
"Ναι , το ξέρω πως δεν επικοινωνείς γιατί δεν έχεις κάτι να πεις. Σε νιώθω σκοτεινιασμένο κι άυλο , όπως έλεγες σιγοτραγουδώντας, να γυρνάς στους δρόμους λίγο μετά το σούρουπο. Ένα τσιγάρο παρέα σου κάνει κι εμένα το μυαλό μου γυρνάει ξανά και σε βλέπει με το μακρύ μαύρο παλτό , σκυφτό.
Εγώ όπως τα ξέρεις. Χτες έδωσα μια εκτύπωση σε όλα αυτά που σκαλίζω εδώ μέσα. Παραδόξως βγήκαν 24 σελίδες. 24; Μα τι σκατά έγραψα; Και από εδώ και πέρα τί θα γράφω;
Θα με βαρεθεί ο κόσμος φιλαράκι. Μεγάλο κακό έρχεται.
Ξέρεις κατάφερα να αλλάξω όλα αυτά που σε αηδίαζαν σ' εμένα.Δηλαδή μάλλον.Αλλά δε μ' αρέσει αυτό που έγινα. Πολύ πλαστικό το αποτέλεσμα , πολύ γυψοσανίδα έχει πέσει. Ε ρε πως κατάντησε. Σωροί τα σκουπίδια ξαναμαζεύτηκαν.
Σκατά. Με χάλασε το αναθεματισμένο.Fuck.Πολύ εσωτερικό βγαίνει. Να κάνω μια διαγραφή να πάνε όλα στο διάολο; Άστα μωρέ που να τρέχουμε τώρα.
Από εδώ που κάθομαι βλέπω παπούτσια περαστικών και φύλλα στα πεζοδρόμια. Αν κοιτάξω ψηλά θα δω ουρές αεροπλάνων. Αν δώσω μια θα σπάσω το τζάμι και οι περσίδες θα ανεμίζουν κομματιασμένες αλλά ελεύθερες. Μωρέ να σε ρωτήσω κάτι; Πονάει πολύ; Που να θυμάσαι τώρα θα μου πείς.. Ντροπή φιλαράκι. Ντρέπομαι. "

"Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ"

Νά την που ξανάρχεται η μ. και ποιός την πιάνει τώρα που αλάφρυνε κιόλας. Ψυχεδέλεια.
posted by sorry_girl @ 3:43 μ.μ.  
2 Comments:
Δημοσίευση σχολίου
<< Home
 

© 2006 ..Εννιά με δύο.. | Blogger Templates by Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without permission.
Learn how to Make Money Online at GeckoandFly
First Aid and Health Information at Medical Health

 
 
eXTReMe Tracker

Web This Blog
About Me


Name: Sorry girl
Home: Athens, Greece
About Me: "Δεν την πιστεύω απ'το Άργος τη γενιά σας , Λίβυες μοιάζετε δεν μοιάζετε ντόπιες , ο Νείλος μόνο θα έβγαζε παρόμοιες . Ή μοιάζετε με Κύπρισσες που χάραξε καλός τεχνίτης . Ή με Ινδές , στα σύνορα της Αραπιάς , όπως ακούω - που σελώνουν για αλόγατα καμήλες . Κι αν είχατε τόξα θα σας παρομοίαζα με τις αβάτευτες και αντροφόνες Αμαζόνες." Αισχύλου "Ικέτιδες"
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links
Ιστορίες της πόλης. Που είναι όμορφη μόνο τα βράδια.